Πάβλοβα με κρέμα κάστανο
Μια πάβλοβα....αλλιώτικη από τις άλλες!Υλικά για 20 τεμάχια
Για τη μαρέγκα:
5 ασπράδια
250γρ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1 κ.γ. χυμός λεμονιού
1 κ.σ. κορν φλαουρ
3 κ.σ. κακάο
Για την κρέμα:
300ml κρέμα γάλακτος 33%
100γρ. ζάχαρη άχνη
1/2 κ.γ. υγρή βανίλια
Για την κρέμα κάστανο:
200γρ. κρέμα γάλακτος 35%
40γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
250γρ. πουρές κάστανο
Για το σερβίρισμα:
15 κάστανα marron glace
σκόνη κακάο
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.