search-button
cross-out

«Πήγα να την πετάξω στη σπηλιά, σκέφτηκα να την εξαφανίσω»: Οι τελετές μαύρης μάγειας και οι «φωνές των πνευμάτων» που οδήγησαν τον 32χρονο Χανιώτη στην κτηνώδη δολοφονία της Σούζαν Ίτον

Την ενοχή του 32χρονου Χανιώτη για τη δολοφονία με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της διακεκριμένης βιολόγου Σούζαν Ίτον όπως και για τον βιασμό της όσο η 60χρονη ήταν σε ημιθανή κατάσταση, τόσο κατά φύση όσο και παρά φύση, πρότεινε ο Εισαγγελέας της Έδρας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.
«Πήγα να την πετάξω στη σπηλιά, σκέφτηκα να την εξαφανίσω»: Οι τελετές μαύρης μάγειας και οι «φωνές των πνευμάτων» που οδήγησαν τον 32χρονο Χανιώτη στην κτηνώδη δολοφονία της Σούζαν Ίτον

Νωρίτερα στην απολογία του ο 32χρονος -που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια συν 13 έτη και εκτίει την ποινή του στις φυλακές Τριπόλεως- απέδωσε τη δολοφονία σε τροχαίο ατύχημα.

Ο ισχυρισμός αυτός που εισφέρθηκε για πρώτη φορά δεν έπεισα τον Εισαγγελέα που έκανε λόγο για έναν δράστη, ο οποίος βρισκόταν σε σεξουαλική υπερδιέγερση και έψαχνε με οποιαδήποτε τρόπο γυναίκα για να συνευρεθεί, εκτιμώντας πως παρά την επαφή του με τη μαύρη μαγεία και τις φωνές πνευμάτων που άκουγε ο κατηγορούμενος, διακατέχεται από αυτοκυριαρχία οργάνωση και μεθοδικότητα και πρέπει να κριθεί ένοχος όπως κατηγορείται καθώς χωρίς καμία αμφιβολία σε πλήρη νηφαλιότητα τέλεσε και τα δύο αδικήματα.

Εξάλλου όπως τόνισε ο Εισαγγελέας, 《τον βιασμό τον έχει ομολογήσει αλλά και επιβεβαιώθηκε αργότερα από τα εργαστηριακά ευρήματα. Τις τέλεσε και τις δύο πράξεις και κατά φύσιν και παρα φύση και τα έχει περιγράψει με εξαντλητικές λεπτομέρειες, τα έχει βιώσει απόλυτα και δεν θα μπορούσαν να του υπαγορευτούν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν είχαν καμία ένδειξη γι αυτά πριν τους τα περιγράψει. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν ήταν ζωντανή.》

«Ενώ την βιάζει ξεκινά να επέρχεται νεκρική ακαμψία»

Ως προς αυτό, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, ήταν ζωντανή 《 Ο κατηγορούμενος περιγράφει τους βιασμούς στο πορτ μπαγκαζ και κάτω στον δρόμο έξω από το σπήλαιο.

Περιγράφει ένα θύμα ζωντανό ένα θύμα ζεστό.

Μετά ξεκινά να παγώνει, ξεκινά να επέρχεται η νεκρική ακαμψία. Τόνισε εκτιμώντας ότι ο θάνατος της 60χρονης επήλθε μετά την πτώση από ύψος 7 μέτρων.

Τελετές σατανισμού και γράμματα μέσα από τη φυλακή
Όπως αναφέρθηκε στην ακροαματική διαδικασία, ο 32χρονος οργανώνει μέσα στις φυλακές τελετές μαύρης μαγείας ενώ έχει πει στον ψυχίατρο των φυλακών ότι φωνές πνευμάτων καθοδηγούν τις πράξεις του.

Ο ίδιος μάλιστα έγραφε γράμματα από τη φυλακή στη μαμά του ότι βίασε το θύμα νεκρό.

«Την έβαλα στο πορτ μπαγκαζ για να μην γεμίσουν αίματα τα καθίσματα»- «Στον Ταυρωνίτη άκουσα το τελευταίο μούγκρισμα»
Στην απολογία του ο 32χρονος αναφέρθηκε στα γεγονότα εκείνης της ημέρας λέγοντας: 《Είχα πάει να μαζέψω ξύλα, στην παραλία στον Ταυρωνίτη. Είχε πολλή ζέστη και φοβήθηκα ότι θα πάθω ηλίαση. Πήρα το αμάξι και έκανα μια βόλτα στο Κολυμπάρι.
Μου άρεσε να πηγαίνω εκεί (Αφράτα) να βλέπω τη θέα απ το μνημείο, φαίνεται ολο το Κολυμπάρι.

Στην τελευταία στροφή την είδα. Έτρεχε στην αριστερή μεριά.
Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, την χτύπησα στα γόνατα .
Μπήκε κάτω από το αμάξι.
Έκανα όπισθεν για να την απεγκλωβίσω
Είδα ότι ζει.
Πρόσεξα ότι είχε ακρωτηριαστεί το αυτι της και έψαξα να βρω το αυτί της.》 υποστήριξε, αποδίδοντας το συμβάν σε ατύχημα.
Σκέφτηκα να την πετάξω εκεί (σσ στη σπηλιά) ώστε να καθυστερήσω την σύλληψη μου και να προλάβω να περάσω λίγες μέρες με την οικογένειά μου. Την έβαλα στο πορτ μπαγκαζ .

Δεν την έβαλα στο αυτοκίνητο για να μην λερώσω τα καθίσματα.
Έστρωσα ένα ύφασμα από ομπρέλα θαλάσσης και την έβαλα στο πορτ μπαγκαζ.
Είχα αποφασίσει να την πάω στο νοσοκομείο αλλά ξαφνικά άλλαξα γνώμη και είπα να πάω να την πετάξω. Σκέφτηκα λάθος. Σκέφτηκα να την εξαφανίσω. Ήταν λάθος. Στην αρχή άκουγα ήχους, τον Ταυρωνίτη άκουσα το τελευταίο μούγκρισμα
Πήγα στη σπηλιά να την πετάξω.

Πήγα από τον αεραγωγο ήξερα πως έιναι μια ξύλινη παλέτα σε ένα λιόφυτο.

Με κυρίευε η σκέψη να την εξαφανίσω

Κατέβηκα απ’ τ’ αμαξι. Άνοιξα το πορτ μπαγκαζ. Την έσυρα έξω. Τράβηξα την παλέτα που έκρυβε τον αεραγωγό και την πέταξα μέσα.
Πέταξα μέσα και το αυτί.
Και το ύφασμα της ομπρέλας

Πήγα και έπλυνα το αυτοκίνητο με το λάστιχο για να φύγουν τα πολλά αίματα να μη μυρίζει το αμάξι.

Γύρισα στην παραλία να πάρω τα ξύλα και γύρισα σπίτι》 τόνισε.

zarpanews.gr – Φανή Νικηφοράκη

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr