search-button
cross-out

“Coffee Lab” Αγίου Δημητρίου: Το μεγαλύτερο opening party των Νοτίων προαστίων!

Δείτε φωτογραφίες
“Coffee Lab” Αγίου Δημητρίου: Το μεγαλύτερο opening party των Νοτίων προαστίων!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας “Coffee Lab”, της πιο ποιοτικής αλυσίδας καφέ της χώρας. Στο νέο σύγχρονο coffee corner στον Άγιο Δημήτριο έσπευσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και λάτρεις του καφέ και των προϊόντων του! Το brand “Coffee Lab” προσφέρει αποκλειστικά single origin ποικιλίες καφέ απο Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία, συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις ανώτερης ποιότητας και πολυεπίπεδα αρώματα.

Η “Coffee Lab” ξεκίνησε το ταξίδι της από την Χαλκίδα το 2009 κι είναι η πρώτη αλυσίδα street coffee που εφαρµόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee. Το 2012 γίνεται η σύσταση της εταιρείας “Coffee Lab” με την σημερινή της μορφή και το 2015 ξεκινάει η ανάπτυξη του δικτύου franchise. Κάθε κατάστηµα “Coffee Lab” είναι ένα πραγµατικό εργαστήριο όπου τηρούνται µε σχολαστική ακρίβεια οι καθιερωµένες διαδικασίες για την άριστη παρασκευή κάθε καφέ. Σήµερα, µπορείτε να απολαύσετε καθηµερινά, έναν καφέ «ακριβώς όπως τον θέλετε» σε περισσότερα από 170 καταστήµατα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις διεθνείς αγορές, Αγγλία, Γερµανία, Αίγυπτο, Κύπρο, Βουλγαρία και σύντοµα τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Advertorial

Latest

zinapost.gr