search-button
cross-out

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Ξεκινούν έρευνες για τα μηνύματα μίσους και απειλών σε μαθητές που εμπλέκονται στην επίθεση

Όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Ξεκινούν έρευνες για τα μηνύματα μίσους και απειλών σε μαθητές που εμπλέκονται στην επίθεση

Ανάστατοι είναι γονείς και μαθητές στα νότια προάστια της Αθήνας καθώς τα social media έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα μίσους σε βάρος των κοριτσιών που κατηγορούνται για την άγρια επίθεση σε βάρος της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Το φως της δημοσιότητας είδαν ηχητικά ντοκουμέντα που έριξαν λάδι στη φωτιά. Στα ντοκουμέντα αυτά εμφανίζονται ανήλικες να εκτοξεύουν απειλές για νέα επίθεση σε βάρος της 14χρονης, με την Αστυνομία να προσπαθεί να ταυτοποιήσει εάν οι απειλές εκτοξεύονται από πρόσωπα που σχετίζονται πράγματι με την άγρια ενέδρα στη Γλυφάδα.

Τα μηνύματα που προκαλούν απότροπιασμό προέρχονται, σύμφωνα με αυτούς που τα δημοσιεύουν, από κλειστή ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να απειλούν με λιντσάρισμα και να δημιεύουν κινητά τηλέφωνα και διευθύνσεις σπιτιών προκαλώντας τρόμο σε μαθητές και γονείς.

Η στοχοποίηση μαθητών και μαθητριών μέσω Tik Tok έγινε αντιληπτή από τις αστυνομικές υπηρεσίες που ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα.
Δείτε όλο το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr