search-button
cross-out

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» κάνει πρεμιέρα απόψε με διπλό, χορταστικό επεισόδιο, στις 21:00.
Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Μια παρωδία των πιο αγαπημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Βεντέτες, αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά.

Ένα all star cast ηθοποιών και 14 πρωτότυπα τραγούδια που υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) διανθισμένα με φαντασμαγορικές, δαλιανιδικές χορογραφίες, συμπληρώνουν το υπερθέαμα.

 

Όσα θα συμβούν απόψε

 

Βρισκόμαστε στην Πελοπόννησο. Στην Περιοχή της Παπαριάς. Η Κάτω Παπαριά είναι μια παραλιακή ευημερούσα τουριστική κωμόπολη. Εκεί η ζωή κυλά ήρεμα και ειρηνικά. Άρχοντας της περιοχής είναι ο Βαρόνος Σεβαστός. Πλούσιος γαιοκτήμονας με πολλές επιχειρήσεις. Αυτός και η κοσμική γυναίκα του Ζανέτ Σεβαστού έχουν στην ιδιοκτησία τους διάφορες τουριστικές εγκαταστάσεις αλλά και το καλύτερο νυχτερινό κέντρο στην περιοχή. Την ίδια στιγμή όμως στην Άνω Παπαριά, το άγριο ορεινό χωριό πάνω από την τουριστική κωμόπολη, ξεκινάει πόλεμος. Η Αλέξις Βροντάκη αρχίζει βεντέτα με την Μυρσίνη Φορτουνάκη. Αιτία; Η κλοπή μιας κατσικούλας. Και ενώ μαίνεται η βεντέτα, ο γιος της Μυρσίνης, Τέρης, και η κόρη της Αλέξις, Μαρουσώ, ερωτεύονται αλλά χωρίς να ξέρουν ότι είναι γόνοι δυο οικογενειών που τις χωρίζει αιώνια έχθρα. Πού θα φτάσει αυτός ο απαγορευμένος έρωτας;

Ο Τέρης έχει χάσει τη Μαρουσώ για πάντα και ζει απελπισμένος στην Κάτω Παπαριά. Το ίδιο και η Μαρουσώ που περνάει δύσκολες μέρες στην Άνω Παπαριά αναπολώντας τον Τέρη. Ταυτόχρονα η μητέρα του Τέρη, Μυρσίνη Φορτουνάκη, τον παντρολογεί με την κόρη του Βαρόνου και της Ζανέτ, την Λώρα.  Παράλληλα η Αλέξις Βροντάκη προσπαθεί να πείσει την κόρη της Μαροσώ να παντρευτεί ένα παλληκάρι από την Άνω Παπαριά, τον Σήφη. Η Μαρουσώ αρνείται πεισματικά. Ταυτόχρονα ο ένας από τους δυο γιους του Βαρόνου και της Ζανέτ, ο Πανάγος, ο πρωτότοκος, ερωτεύεται κρυφά μια δόκιμη καλόγρια από το μοναστήρι της Παναγιάς της Συντρέχτρας. Εκεί ηγουμένη είναι η αδερφή Κατσάμπα, που βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την αδερφή Καραμαζώφ για την ηγουμενία της μονής. Και αυτό δεν είναι ο μόνος της πονοκέφαλος. Ταυτόχρονα την εκβιάζουν δυο τσιγγάνοι, ο Ζάκουλας και η Χαλιμά, γιατί παλιά η αδελφή Κατσάμπα είχε πουλήσει βυζαντινές εικόνες σε έναν Εγγλέζο περιηγητή.

 

Ας γνωρίσουμε τους χαρακτήρες

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Οσμάν Βουρδάμπεης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος). Είναι ένας πάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας με δεκάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ζει σε μεγάλη χλιδή και κάνει παρέα με το διεθνές τζετ σετ. Αλλά εκτός από τους κοσμικούς του Μονακό και της Ίμπιζα μπορεί να έχει πάρε δώσε και με τον υπόκοσμο αν χρειαστεί.

Μανωλιός Φορτουνάκης (Γιάννης Απέργης). Είναι παραδοσιακός λεβέντης, μαυροφορεμένος. Βαρύς κι ασήκωτος δεν του αρέσουν οι πολλές κουβέντες και πάνω απ’ όλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα τιμής.

Τέρης Φορτουνάκης (Γιάννης Απέργης). Το ακριβώς αντίθετο από τον αδελφό του. Μοντέρνος και επαναστατικός. Έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και φέρνει στην παραδοσιακή Άνω Παπαριά έναν αέρα Ευρώπης και ανανέωσης.

Αδελφή Καραμαζώφ (Σοφία Βογιατζάκη). Η μεγάλη αντίπαλος της ηγουμένης που έχει βάλει στο μάτι την ηγουμενία της αδελφής Κατσάμπα. Ρωσικής καταγωγής και υπερφιλόδοξη, κυνική και αδίστακτη.

Γίτσα Φορτουνάκη-Βροντάκη (Βάσω Γουλιελμάκη). Είναι χήρα του Μήτσου Φορτουνάκη (κουνιάδου της Μυρσίνης) αλλά το γένος Βροντάκη και ξαδέρφη της Αλέξις. Αυτό την κάνει να στέκει ανάμεσα στις δυο εχθρικές οικογένειες.

Αδελφή Κατσάμπα (Τζένη Διαγούπη). Ηγουμένη της μονής της “Παναγιάς της Συντρέχτρας”. Μια καλόγρια ευλαβική και σεμνή που όμως όταν απειληθεί μπορεί να προβεί σε “έκνομες” πρακτικές και να γίνει πολύ επικίνδυνη.

Χαλιμά Μπόχου (Joyce Ευείδη). Η γυναίκα του Ζάκουλα. Είναι εκείνη που κάνει το αληθινό κουμάντο στην οικογένεια.

Τάκος Ρούπας (Μάνος Ιωάννου). Ο γόης γιος της οικογένειας. Τον θέλουν όλες αλλά αυτός αγαπάει με πάθος την Σαλώμη η οποία τον “φτύνει” συστηματικά.

Στέβος Ρούπας (Κώστας Καζάκας). Ο αρχηγός της άλλης μεγάλης οικογένειας των Ρομά της περιοχής.

Αδελφή Τζαβάρα (Άννα Κουρή). Η εξ απορρήτων της ηγουμένης, μια αδελφή καλοκάγαθη, μα πάρα πολύ καλοκάγαθη, έως ακραίου σημείου μπορεί να πει κανείς.

Αλέξις Βροντάκη (Καίτη Κωνσταντίνου). Η αρχηγός της οικογένειας Βροντάκη. Δωρική, αδέκαστη αλλά και δολοφονική αν χρειαστεί. Ηγείται με πυγμή μιας τετραμελούς οικογένειας.

Μαρουσώ Βροντάκη (Νίκη Λάμη). Η κόρη της οικογένειας. Ευαίσθητη, ευσυγκίνητη και πάνω απ’ όλα τίμια. Δεν κάνει τις σαχλαμάρες που κάνουν τα σύγχρονα κορίτσια. Η Μαρουσώ είναι ρομαντική και περιμένει το πριγκιπόπουλο που θα την συναρπάσει.

Ζανέτ Σεβαστού (Μαρία Λεκάκη). Η γόησσα της Άνω και Κάτω Παπαριάς, μια γυναίκα με πάθος και έντονα συναισθήματα. Ο άντρας της δεν της είναι πιστός και αυτό την πληγώνει αλλά δεν θέλει να χαλάσει την οικογένεια της. Μέχρι τη στιγμή που χτύπησε την πόρτα της ο εξωσυζυγικός έρωτας. Μια νέα Μαντάμ Μποβαρύ γεννιέται στην Κάτω Παπαριά.

Βαρόνος Σεβαστός (Αντώνης Λουδάρος). Ο σπουδαιότερος άρχοντας της Κάτω Παπαριάς που κατέχει δεκάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης αλλά και πολλές επιχειρήσεις. Μια από αυτές είναι το νυχτερινό κέντρο “Τα κλαρινέτα”.

Γαβριέλα Παρτόλου (Ματθίλδη Μαγγίρα). Ντίβα του λαϊκού πενταγράμμου, εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο του Βαρόνου Σεβαστού και είναι ερωμένη του.

Ταπεινή Χαμουράκη (Αντιγόνη Νάκα). Η υπηρέτρια της Ζανέτ Σεβστού. Πανέμορφη αλλά πάντα χαμηλοβλεπούσα. Το υπόδειγμα της τίμιας κοπέλας της ελληνικής επαρχίας.

Σώτος Πούλος (Σπύρος Πούλης). Το πιο σκοτεινό πρόσωπο της Παπαριάς. Ένας άντρας πανέμορφος και επικίνδυνος που αψηφά νόμους και κανόνες. Κάνει ό,τι του αρέσει όποτε του αρέσει και έχει τον τρόπο να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Αυτό τον κάνει ακαταμάχητο στα μάτια των γυναικών. O Δον Ζουάν της Παπαριάς.

Ζάκουλας Μπόχος (Μιχάλης Ρέππας). Αρχηγός της βασικής οικογένειας στον καταυλισμό των Ρομά που βρίσκεται πέρα από το χωριό της Άνω Παπαριάς.

Μυρσίνη Φορτουνάκη (Χρύσα Ρώπα). Αρχηγός του ξακουστού σογιού των Φορτουνάκηδων. Λεβέντισσα, αυταρχική και με σιδερένια πυγμή. Έχει δυο γιους, τον Μανωλιό και τον Τέρη.

Χαντισέ Βουρδάμπεη (Μαριέλλα Σαββίδου). Η καλοκάγαθη σύζυγος του Οσμάν που έχει πάντα στο νου της να καλοπαντρέψει την κορούλα της.

Χάιδω Βροντάκη (Μαίρη Σαουσοπούλου). Η μάνα της Αλέξις, μια λεβεντογυναίκα που δυστυχώς πάσχει από άνοια.

Ντάνος Καραβιδόγλου (Πάνος Σταθακόπουλος). Ο Δήμαρχος της Άνω και Κάτω Παπαριάς. Άνθρωπος ηθικός, θρησκευόμενος και νομοταγής αλλά κάποιες φορές παρεκκλίνει του νόμου και της ηθικής. Προς όφελος της τσέπης του πάντα.

Τάνια Πίπιζα (Δήμητρα Στογιάννη). Λαϊκή τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο του Βαρόνου Σεβαστού και κολλητή φίλη της γυναίκας του που της σπιουνεύει ό,τι βλέπει στο μαγαζί.

Σαλώμη Μπόχου (Έλενα Χαραλαμπούδη). Η κόρη της οικογένειας, η μοιραία του μαχαλά. Καίει καρδιές αλλά δεν υποκύπτει σε κανέναν μνηστήρα. Είναι ρομαντική, ευαίσθητη αλλά και δυναμική και ατίθαση.

Μιχαλιός Βροντάκης (Χάρης Χιώτης). Ο πρωτότοκος γιος, ένα παλληκάρι δύο μέτρα. Ασίκης, λιγομίλητος και ντρέτος. Όποιος τον προσβάλλει, την έβαψε.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Σάνα Ρούπα (Γιάννα Ζιάννη). Η γυναίκα του Στέβου Ρούπα, της δεύτερης μεγάλης οικογένειας του μαχαλά.

Λάμπρος Σεβαστός (Αντώνης Καλομοιράκης). Ο ευαίσθητος και ερωτιάρης γιος της οικογένειας των Σεβαστών.

Φαράχ Ρούπα (Ηλιάνα Καλυμνάκη). Η κόρη της οικογένειας Ρούπα που αρραβωνιάζεται με τον Μπεμπάκο Μπόχο.

Μπεμπάκος Μπόχος (Παναγιώτης Καρμάτης). Ο γιος της οικογένειας. Ένας τίμιος αλλά και μονόχνωτος νέος. Η τσιγγάνικη τιμή είναι στον ηθικό του κώδικα η ανώτερη αξία.

Λώρα Σεβαστού (Ιωάννα Κολονέλου). Η ερωτοχτυπημένη κόρη των Σεβαστών.

Σήφης (Σπύρος Κυριάκος). Ο μπιστικός της Αλέξις. Λεβέντης δυο μέτρα και αδερφοποιητός με την Μιχαλιό. Το μυστικό του είναι ότι αγαπάει κρυφά τη Μαρουσώ, αλλά δεν το έχει φανερώσει σε κανένα.

Φλώρα Σεβαστού (Πηνελόπη Μαλούση). Η δεύτερη κόρη των Σεβαστών που είναι πιο γειωμένη και πρακτική.

Πανάγος Σεβαστός (Θάνος Μπίρκος). Ο πρωτότοκος γιος των Σεβαστών. Ο καλλιτέχνης της οικογένειας.

Αδελφή Κατσιμίχα (Ίρις Πανταζάρα). Το πειθήνιο όργανο της αδελφής Καραμαζώφ. Μια πανέμορφη νεαρή καλόγρια που δεν φημίζεται, όμως, για την εξυπνάδα της.

Αϊσέ Βουρδάμπεη (Μαριαλένα Ροζάκη). Η μονάκριβη κόρη της οικογένειας. Θα καταφέρει η μητέρα της να της βρει έναν καλό γαμπρό;

Δείτε ξεκαρδιστικά αποσπάσματα:

 

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», πρεμιέρα απόψε στις 21:00. Ετοιμάσου για πολύ γέλιο!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

TV News

Latest

zinapost.gr