search-button
cross-out

Διονύσης Πρώιος: Άγνωστες οι συνθήκες του θανάτου του – Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα στο νοσοκομείο, λέει φίλος του

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση, πρόσθεσε
Διονύσης Πρώιος: Άγνωστες οι συνθήκες του θανάτου του – Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα στο νοσοκομείο, λέει φίλος του

Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο στενός του φίλος, Κίμωνας Πάττας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», εξηγώντας πως ο πρώτος άνθρωπος που ενημερώθηκε για τον θάνατό του ήταν ο αδερφός του στην Αμερική.

Ο ίδιος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπως λέει, ενώ αναφέρει πως όταν βρέθηκε εκεί, ο Διονύσης Πρώιος ήταν ακόμα εν ζωή.

«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση κι ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς. Με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέρφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά. Δεν έχουμε ιατροδικαστική εξέταση, δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια».

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr