search-button
cross-out

Απόστολος Λύτρας: Οι βιντεοκλήσεις με την 9χρονη κόρη του και η συναίνεση της Πολυζωγοπούλου για τις συναντήσεις τους

Οι βιντεοκλήσεις, η συναίνεση για διανυκτέρευση, η αίτηση στο θεραπευτικό πρόγραμμα. Αυτά ειναι τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ των τελευταίων ημερών που έχει να κάνει με το πρόγραμα του Απόστολου Λύτρα το οποίο, αμέσως μετα την αποφυλάκισή του, ακολουθεί, προκειμένου να καταφέρει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος που αφορά στο θέμα της αποκατάστασης των σχέσεων με το παιδί του.
Απόστολος Λύτρας: Οι βιντεοκλήσεις με την 9χρονη κόρη του και η συναίνεση της Πολυζωγοπούλου για τις συναντήσεις τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Απόστολος Λύτρας, χθες Πέμπτη (19.9.24) πραγματοποίησε την πρώτη τηλεφωνική επαφή και μάλιστα μέσω βιντεοκλήσης.

Η πρώτη επαφή έγινε χθες το μεσημέρι οπου ο 52χρονος δικηγόρος κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας που διαμένει η κυρία Πολυζωγοπούλου και στη συνέχεια σε κινητό τηλέφωνο συγγενικού προσώπου μετά απο απαίτηση του παιδιού όπου πραγματοποίησε ολιγόλεπτη βιντεοκλήση.

Η δεύτερη επαφή έγινε  την ίδια ημέρα τις απογευματινές ώρες και αυτή τη φορά με face time με τη διάρκεια των τηλεφωνικών επαφών να κυμαίνεται απο 5 έως 7 λεπτά.

Η διανυκτέρευση

Σε ό,τι αφορά στη δια ζώσης επαφή με το παιδί του, σύμφωνα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ποινικολόγος συνεννοήθηκε, σύμφωνα με «πηγές» του περιβάλλοντός του, να βλέπει την εννιάχρονη κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συναντήσεις μέσα στην εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα του και πάντα σε συνεννόηση με το οικείο περιβαλλον.

Η αίτηση στο θεραπευτικό πρόγραμμα

Ένας απο τους όρους στο βούλευμα του  Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, που απεφάνθη πως έπειτα από τρεις μήνες κράτησης πρεπει να βρεθεί εκτός φυλακής ο 52χρονος πονικολόγος περιλαμβάνει και τον όρο να συμμετάσχει σε συμβουλευτικό -θεραπευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Αλληλεγγύης.

Αυτό πραγματοποιείται με αίτηση που πρεπει να καταθέσει ο θεραπευόμενος στο Εθνικό Κεντρο Αλληλεγγγύης, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος έκανες λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση του.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr