search-button
cross-out

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται με το “The Roadshow”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από πολλά χρόνια, γεμίζει το σακίδιό του, μπαίνει στο van του και με ένα νέο όραμα, κάνει restartστα υπέροχα ταξίδια του σε όλη την Ελλάδα, έτοιμος για νέες απολαυστικές περιπέτειες.
Ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται με το “The Roadshow”

Από τηνΠαρασκευή 27 Σεπτεμβρίουκαι κάθε Παρασκευή στις 21:00το «TheRoadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μας ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, ανακαλύπτοντας ξανά αγαπημένα γνωστά,αλλά και άγνωστα μέρη.

 

Ο Γρηγόρης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο μάς καλείνα εξερευνήσουμε μαζί του έναν κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και χιουμοριστικές στιγμές, και να γνωρίσουμε μέσα από την εκπομπή «TheRoadshow»ξεχωριστές προσωπικότητες καιιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί oncamera.

Συνταξιδιώτηςστις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτηςκαι οι προορισμοί που θα επισκεφτούμε μαζί τους πολλοί: Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ρόδος, Θάσος, Σαμοθράκη, Καβάλα, Εύβοια, Καλαμάτα κ.ά.

Η αυθεντικότητα της Ελλάδας σε συνδυασμό με το ταλέντο του ΓρηγόρηΑρναούτογλου να εντοπίζει τα πιο εντυπωσιακά μέρη και τις καλύτερες ιστορίες, έρχονται στον ΑΝΤ1.

 

«TheRoadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίουκαι κάθε Παρασκευήστις 21:00 στον ΑΝΤ1.

 

Δείτε το trailer:

 

#TheRoadshow

TikTok @theroadshow.ant1tv

 

Συντελεστές:

Παρουσίαση – Σκηνοθεσία:Γρηγόρης Αρναούτογλου

Συνταξιδιώτης:Διονύσης Κυπριώτης

HeadofProduction: ΑντώνηςΜάτσος

Οργάνωση Παραγωγής:Μαίρη Μουστάκη

Επιμέλεια Επεισοδίου:Κώστας Γρηγορακάκης

Οπερατέρ:Γιάννης Γροσομανίδης

Μοντάζ:Νίκος Τσόλκας

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr