search-button
cross-out

«Φοβάμαι για το παιδί μου» – Συγκλονίζει το νέο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ο εφιάλτης που βιώνει η 40χρονη στα χέρια του πρώην συζύγου της
«Φοβάμαι για το παιδί μου» – Συγκλονίζει το νέο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Συγκλονίζει η 40χρονη γυναίκα που βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια των πρώην συζύγου της.

Η ίδια η οποία ζει και δραστηριοποιείται στα Χανιά, μίλησε στην τηλεόραση του mega δηλώνοντας πως φοβάται για την ζωή του 5χρονου γιου της αλλά και της ίδιας.


Το χρονικό

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου όταν η 40χρονη δημοτική υπάλληλος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα.

Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί όταν ο δράστης προσπάθησε να αρπάξει το 5χρονο παιδί από τη μητέρα του με την πρόφαση να το πάει στο σχολείο.

Η γυναίκα αντιστάθηκε, και τότε εκείνος άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και τα χέρια, ενώ την κλώτσησε και στο πόδι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που το παιδί βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου. Ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Στο σημείο επενέβησαν δημοτικοί υπάλληλοι για να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα, και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη γίνεται θύμα βίας από τον τέως σύζυγό της. Αυτή ήταν μάλιστα η αιτία που τον εγκατέλειψε στο παρελθόν, παίρνοντας μαζί το 5 μηνών τότε μωρό τους.

Ο δράστης συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr