search-button
cross-out

Αυτός είναι ο 61χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στην Κρήτη – Δύο συλλήψεις

O 61χρονος με την μηχανή ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, ένα αγροτικό σταμάτησε να τον βοηθήσει και τους παρέσυρε νταλίκα
Αυτός είναι ο 61χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στην Κρήτη – Δύο συλλήψεις

Πρώην αστυνομικός είναι το νέο θύμα της… ασφάλτου που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από το φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στον ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 61χρονος Γιάννης την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του νιώθει έντονη αδιαθεσία και σταματάει στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου.

troxaio-boak1

Το περιστατικό αντιλαμβάνεται ένα διερχόμενο αγροτικό που σταματάει στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό.

Τότε όμως, ένας οδηγός νταλίκας – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, πέφτει πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρασέρνει μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή.

Η φωτογραφία είναι από ανάρτηση του Γιάννη Λιονάκη
Η φωτογραφία είναι από ανάρτηση του Γιάννη Λιονάκη

Ο 61χρονος βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένος κάτω από τη νταλίκα ενώ στο σημείο σπεύδει δύναμη της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον άτυχο άνδρα ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νεκρός.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr