search-button
cross-out

Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του: Και ο εντολέας μου έκανε μήνυση γιατί δέχτηκε επίθεση…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του:  Και ο εντολέας μου έκανε μήνυση γιατί δέχτηκε επίθεση…

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Το θύμα επίσης δημοσιογράφος φέρει κατάγματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα  ο δημοσιογράφος  υπήρξε κακοποιητικός και στο παρελθόν,  σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των  δυο ανήλικων παιδιών του.

Η σύντροφος του δημοσιογράφου, η οποία είναι και εκείνη  δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, μετά τον ξυλοδαρμό της μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύτηκε για τα τραύματά της, ενώ ζήτησε και της εγκατέστησε η αστυνομία panic button, όπως και έγινε.

Ο Κ. Αλεξανδρόπουλος, δικηγόρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του μίλησε σε ζωντανή σύνδεση  στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr