Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο
Στην κουζίνα του «Στούντιο 4»Υλικά:
250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
250 γρ. ζάχαρη
10 γρ. μπέικινγκ πάουντερ
170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γρ, ινδοκάρυδο
150 γρ. βούτυρο αγελάδος
4 μεσαία αβγά
1 βανίλια
Για σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
530 ml νερό
φλούδες από λεμόνι ακέρωτο
Δείτε όλη τη συνταγή στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.