Μηλόπιτα με κραμπλ αμυγδάλου από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Το πιο αγαπημένο φθινοπωρινό γλυκό!Υλικά:
Για τη γέμιση:
3 μήλα κόκκινα,
50 γρ. ζάχαρη καστανή
50 γρ, βούτυρο αγελάδος
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. κορν φλάουερ
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. βούτυρο αγελάδος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
4 κρόκους αυγών
1 βανίλια
Για το κραμπλ αμυγδάλου:
100 γρ. βούτυρο αγελάδος
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ,
Δείτε την εκτέλεση στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.