Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει ιταλική μηλόπιτα crostata
Για όσους αγαπούν τα μήλα... και όχι μόνο!Λαχταριστή η συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας στην κουζίνα της «Ελένης».
Υλικά
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. ζάχαρη
3 γρ. αλάτι
150 γρ. βούτυρο κομμένο σε κύβους και κρύο
65 γρ. κρύο νερό
Δείτε την εκτέλεση στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.