Λουκάνικα με μανιτάρια και σάλτσα μπύρας σε 10′ από την Εύα Παρακεντάκη
Αυτή η συνταγή αρχικά είχε μέσα κρασί!Έλα όμως που όταν πήγα για ψώνια δεν πήρα, γιατί νόμιζα ότι έχω σπίτι. Είχα πάρει όμως μπόλικες μπύρες γιατί το προόριζα για μπυρομεζέ! Και εκεί που είμαι πάνω από το τηγάνι και πρέπει να διαλύσω την μουστάρδα με το κρασί…μπουμ η αναλαμπή! Θα βάλω μπύρα! Εντάξει….κατοχυρώθηκε!
Υλικά
1 πακέτο λουκάνικα με τυρί
15 λευκά μανιτάρι
2 κ.σ. Μουστάρδα
1 Μπύρα 330 ml
1 κ.γ. Ρίγανη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε τα λουκάνικα και τα μανιτάρια μαζί για 4 λεπτά. Σε ένα μπολ αδειάζουμε την μπύρα και αναμιγνύουμε με την μουστάρδα, την ρίγανη, το μπούκοβο και το πιπέρι. Το μείγμα της μπύρας το βάζουμε στο τηγάνι μαζί με τα λουκάνικα και τα μανιτάρια. Σε δυνατή φωτιά αφήνουμε άλλα 5-6 λεπτά να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε!
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.