Αφράτα burger και σπιτική μαγιονέζα από τον Γιώργο Παπακώστα
Ο Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε σήμερα στο “Πρω1νό” ζουμερά, αφράτα burger αλλά και σπιτική μαγιονέζα!
Υλικά για τον κιμά: 1 κιλό κιμάς μοσχάρι λαιμός με 20% λίπος, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.γλ. πιπέρι, 1 κ.γλ fish sause (προαιρετικά) |
Υλικά για την κέτσαπ: ½ κιλό ντομάτες, 50 γρ. ντομάτα πελτέ, 50 γρ. κρεμμύδι λευκό, 5 γρ. σκόρδο, 50 γρ. μέλι, 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο, λίγο γαρύφαλλο, λίγο αλάτι | Υλικά για τη frittata: 3 αυγά, 40γρ. κρεμμύδι λευκό, 60γρ. ελαιόλαδο, 25γρ. παρμεζάνα, αλάτι
Υλικά για τη σπιτική μαγιονέζα: 2 κρόκοι αβγού, 1 κ.σ. μουστάρδα, 1 κ.σ. χυμός λεμόνι, 80 γρ. ελαιόλαδο, 320 γρ. ηλιέλαιο, λίγη πάπρικα, λίγο αλάτι.
Δείτε όλη τη συνταγή εδώ
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.